Diensten

Creatief denken in Transport en distributie, altijd zoeken naar de beste logistieke oplossing voor u als klant, dat maakt het verschil bij Bijl | Bakker. Volledig ontzorgen, daar ligt onze kracht. Transport van groot tot klein, wij kennen geen beperkingen.,

Wij staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij ervoor dat goederen en objecten van zowel kleine als grote klanten op een correcte en veilige wijze worden geladen, gevoerd en gelost.


Internationaal Transport Europees Transport

Ook op het gebied van internationaal transport kan
BIJL | BAKKER Transport u helpen. Door jarenlange ervaring op het gebied van internationaal transport binnen Europa kunnen wij op een slimme en efficiƫnte manier de eindbestemming bereiken. Ons doel hierin is om leveranciers en klanten tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden dichterbij elkaar te brengen. Ervaar zelf ook wat BIJL | BAKKER Transport voor u kan betekenen voor uw internationale transporten en vraag een offerte op maat aan.

Container Transport

Containers uit de haven van Rotterdam worden op onze vrachtwagens geplaatst waarna onze mensen de containers naar de gewenste plek van bestemming brengen. Doordat wij beschikken over 3 containerchassis met genset zijn wij in staat om containers onder elk gewenste temperatuur te vervoeren. Doordat onze wagens zijn uitgerust met een GPS-systeem kan onze planning de transporten op de voet volgen. Tijd en kwaliteit is erg belangrijk in de transport, om deze reden streven wij door gebruikmaking van moderne communicatiemiddelen en ervaren planners, in samenwerking met onze opdrachtgevers naar tijdige levering onder de juiste omstandigheden.