Creatief denken in Transport, altijd zoeken naar de beste logistieke oplossing voor u als klant, dat maakt het verschil bij Bijl | Bakker. Gedeeltelijk ontzorgen, daar ligt onze kracht. Transport van groot tot klein, wij zien alleen maar mogelijkheden en kennen bijna geen beperkingen.

Wij staan voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat goederen en objecten van zowel kleine als grote klanten op een correcte en veilige wijze worden geladen, vervoerd en gelost.


Internationaal Transport Europees Transport

Ook op het gebied van internationaal transport kan
BIJL | BAKKER Transport u helpen. Door jarenlange ervaring op het gebied van internationaal transport binnen Europa kunnen wij op een slimme en efficiënte manier de eindbestemming bereiken. Ons doel hierin is om voor U, onze klant een zo gunstig mogelijke voorwaarden pakket te creëren. Ervaar zelf ook wat BIJL | BAKKER Transport voor u kan betekenen voor uw internationale transporten en vraag een offerte op maat aan.

Container Transport

Containers uit de haven van Rotterdam kunnen door onze dienst op onze vrachtwagen worden geplaatst waarna de containers naar de gewenste plaats van bestemming worden gebracht. Doordat onze wagen is uitgerust met een GPS-systeem kan onze planning de transporten op de voet volgen. Tijd en kwaliteit is erg belangrijk in de transport, om deze reden streven wij door gebruikmaking van moderne communicatiemiddelen en een ervaren planner, in samenwerking met onze opdrachtgevers naar tijdige levering onder de juiste omstandigheden.